اهداف و چشم انداز

(با رویکرد محیط زیستی)

چرا استهبان؟

چرا محیط زیست؟

استهبان را همه به کوه‌های بلند و درختان و چشمه‌های آبِ روانش می‌شناسند؛ جوی‌های آبی که چون رگ‌هایی در تن شهر دویده‌اند، انجیرستان‌های دیم و باغ‌های میوه و کشت‌زار‌های زعفران و بختگانِ بخت‌برگشته‌اش.
این‌همه به استهبان، توانِ بالایی برای گردشگری مسوولانه در طبیعت و فضاهای بومی و فرهنگی متناسب با آن داده است.
بهره‌برداری درست از این توانایی، یعنی توسعه پایدارِ استهبان که خود از نابودی ارزش‌های طبیعی و فرهنگی آن جلوگیری می‌کند.
برای رسیدن به چنین نقطه‌ایی، اگر چه کمی دیر است، ولی دور نیست! باید به آموزش بر پایه دوست‌داری و شناخت ارزش‌های طبیعت و زندگی بومی پرداخت و آن را پاس داشت.
استهبانی برای ماندن و زیستن!

هدف‌گذاری درست، گام پایه در آغاز راه آموزش و پرورش است.
دیدگاه ما در این گروهِ آموزشی، سرآمد بودنِ توانایی در برابر دانایی است تا نوآموزان و دانش‌آموزان، یادگیرندگان و فراگیرانی توانمند در همیشه زندگی خود باشند.
فراخواست‌های ما:

چشم‌انداز ما

گسترش و ساخت مجتمع آموزشی (پیش‌دبستان و دبستان) بر پایه دست‌آوردهای دانشورانه و آزموده به‌روز، در راستای توسعه پایدار و فراهم‌آوری فضایی برای رشد همه‌سویه و فراگیر کودکان. فراموش نشود که این کار نیازمند پشتیبانی دل‌سوزانِ دانا و آشنا به آموزش و پرورش واقعی! است.

دانستن توانستن زیستن یادگیری محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌ گذاری شده‌اند *

System.Threading.Tasks.Task`1[Microsoft.AspNetCore.Html.HtmlString]